Ghicit in Cafea

ghicit in cafea

Ghicit in cafea

Va oferim servicii de tasseography 

Ghicitul in cafea, este probabil cea mai cunoscuta metoda de a afla viitorul, pe langa cartomantie (ghicitul in carti normale) si tarot. Afla mai multe despre Cana Destinului.

Simpla rasturnare a unei cesti de cafea  este insuficienta, o sedinta de ghicit in cafea este un adevarat ritual.
Cana de ghicit, poate sa  raspunda la toate intrebarile care va framanta , probleme in dragoste, sanatate, bani, familie.
Pentru programari accesati Contact

 

Din cele mai vechi timpuri oamenii au fost curiosi sa isi cunoasca viitorul. Exista multe tehnici de ghicit sau de prezis viitorul, dar se spune despre ghicitul in cafea ca este cel mai sigur dintre toate.

 

In vechime prezicatorii misunau pe toate drumurile, ca cititori in stele si clar-vazatori. La Romani, augurii si aruspiciierau un fel de ghicitori oficiali care prevesteau viitorul dupa zborul pasarilor si dupa pofta de mancare a puilor sfintiti. Nu se facea nimic insemnat inainte de consultarea lor.

Primul pas este sa iti prepari cafeaua, iar aici vorbim despre cea preparata in mod traditional, la ibric. Un ghicitor experimentat poate descoperi cateva aspecte importante ale vietii sale inca din momentul fierberii. La suprafata cafelei se formeaza o spuma, in care se pot distinge forme sau cercutele, mai mici sau mai mari, care au o anumita semnificatie. Aceasta etapa este foarte importanta pentru ghicit, dar trebuie avut grija ca licoarea sa nu dea in foc. O persoana care stie sa ghiceasca in cafea te va sfatui sa amani pentru data viitoare, pentru ca nu se ghiceste niciodata dupa ce cafeaua a dat in foc.