Tarot

 

tarot-ficele-lunii

Va oferim consultanta profesionala in tarot:

Consultanta personalizata, Consultanta zilnica individuala si familiala. Consultanta  pentru afaceri / investitii, Consultanta in carti pentru dragoste, Consultanta in carti de tarot pentru calatorii.
O consultatie  dureaza aproximativ 1 ora, si sunt folosite mai multe tipuri de carti

Fiecare sedinta este personalizata in functie de problemele si intrebarile dvs.

Tarot

Consultanta in carti de tarot pentru afaceri, investitii, decizii importante,  intrebari legate de locul de munca.  Banii sunt foarte importanti pentru fiecare dintre noi, uneori este mai bine sa prevezi problemele decat sa le rezolvi.

Consultanta in carti  pentru probleme in dragoste, aflati cu ajutorul tarotului daca persoana iubita este fidela , aflati cum puteti cuceri persoana pe care o doriti , sau cum va puteti pastra relatia. Vom analiza in detaliu viata dumneavoastra sentimentala. De asemenea vom acorda atentie si aspectului familial.

Consultanta in carti  pentru calatorii, uneori, accidentele sau intamplarile nefericite pot fi prevazute , cu ajutorul cartilor de  puteti afla din timp ce va rezerva viitorul.

 

 

 

Tarot (cunoscut și ca trionfi, mai târziu tarocchi) este un set de cărți (78 la număr), folosite din secolul al XV-lea în diferite regiuni ale Europei pentru jocuri ca tarocchini italian și tarot francez. Începând cu sfârșitul secolului al XVIII-lea și până-n prezent, cărțile de  au fost folosite în ocultism și ca hartă spirituală a drumurilor